fransk restaurant i København K
Om 59 resultater.
20a
Ravnsborggade 20A, 2200 København, DanmarkHyggelig restaurant på Nørrebro med frokost og aftenmenu, gode vine og tapas
Bøf & Ost
Gråbrødretorv 13, 1154 Copenhagen, DanmarkBøf & Ost er serverer franske brasserieretter med fokus på det gode stykke kød og de bedste oste. Se menuen på www.boef-ost.dk
Mon Amour
Skindergade 22, 1159 København, DanmarkVi kombinerer de bedste råvarer med vores kærlighed til god, simpel og velsmagende mad, der er lavet fra bunden.
Café Du Nord
Istedgade 12, 1650 København, DanmarkGo through our Guldsmeden Hotels menus which are entirely made from organic products. We never compromise on food quality. We hope to see you soon here!
Restaurant Hereford Steak
Store Kongensgade 38, 1264 København, DanmarkDe bedste bøffer i København til en fair pris
Madklubben Steak
Pilestræde 23, 1112 København, DanmarkI Pilestræde ligger Madklubben Steak - Madklubbens kødglade restaurant, som serverer saftige udskæringer og store bøffer til små priser.
A Hereford Beefstouw
Aabenraa 8, 1124 København, DanmarkGode bøffer i indre København. Mørbrad, T-bone eller ribeye steak? Restaurant for kødelskere. Stor, varieret salatbar. Book online.
A Hereford Beefstouw - Tivoli
Vesterbrogade 3, 1620 Copenhagen, DanmarkVelhængte, møre, saftige oksebøffer af kød i særklasse. Friskbrygget øl fra kobberkedlerne i kælderen og et bredt udvalg af udsøgte vine.
Restaurant 2 Night ApS
Frederiksberggade 2, 1459 København, DanmarkReserver gratis og spar op til 35 % på hele regningen. Over 10.000 troværdige restaurant-anmeldelser.
Det Simrer
Melchiors Plads 3, 2100 København, DanmarkBook et bord på vores restaurant til bæredygtig simremad og andet sødt til ganen. Vi tilbyder alt fra fransk gourmet mad til brunch og lækker frokost. Vi pakker også som take-away.
Nimb
Bernstorffsgade 5, 1577 Copenhagen, DanmarkHer deler vi lidt af Nimb-sjælen med dig. Følg med os og bliv inspireret i en gastronomisk verden.
Huks Fluks
Gråbrødretorv 8, 1154 København, DanmarkThe menu takes its inspiration from the southern european cuisines with bistro-style dishes such as moules marinières, coq au vin and the house specialty, black foot ham (Pata Negra).