Moremeatz Company Information
Generelle oplysninger
Hvem er vi?
MoremeatZ opstartede i 2014, som Lolland og Falster største slagterbutik
på nettet, der forhandler Bodillundgrisen og Duegaardens–Natur kødkvæg.
MoremeatZ ejes af Bo Zangerberg,som samarbejder med dedikerede landmænd og slagtere.
Mogens Hansen Opdrætter "Bodillundgrisen" i Sakskøbing
Thomas Due Opdrætter "Duegaardens -Natur kødkvæg"
Ulf Kræmer Dedikeret slagter i Nykøbing Falster.
Hvad kendetegner os?
Lokalt kød
Vi opkøber kødet hos landmanden, ikke hos Engros forhandlere.
Kødet er friskt
Det fryses ikke pga. den korte transportstid.
God hygiejne
Vores slagterhus i Nykøbing Falster sætter god hygiejne i højsæde.
Vi har fri levering på Lolland og Falster.
Vores arbejdsgang.
Mandag: kødet slagtes.
Tirsdag: kødet opskæres.
Onsdag: Kødet pakkes. leveres på Lolland og Falster
Torsdag: Vi leverer bestillinger i resten af Danmark.
Godt kød kræver dedikerede landmænd og slagtere, der giver
dyrene gode vilkår og gør gerne en ekstra indsats for den gode smag.
De ildsjæle har vi fundet, så du kan nyde velsmagende lokalt kød af
en meget høj kvalitet. Bon appetit!
Bodillundgrisen.
MoremeatZ forhandler svinekød. Vores svinekød kommer fra den lokale "Bodillundgris", som er opdrættet af Mogens Hansen i Sakskøbing.
Alle grisene er danske og de er ca. 25 % større end en almindelig slagteri gris.
Det giver flotte og meget kødfulde velsmagende stykker kød.
Bodillund Grisen er et lokalt initiativ. Grisen er opkaldt efter gården, den vokser op på. Gården hedder Bodillund og ligger mellem Nykøbing F og Sakskøbing
og er på ca 60 Ha med produktion af slagtesvin og fedekvæg (Racen Simmental).
Mogens Hansen har haft gården siden 1995. Bygningerne er opdateret således, at der i dag er plads til 450 dyr på stald året rundt, og en kvægbesætning på 35
dyr, hos landmand Mogens Hansen er dyrevelfærd i højsæde.
Natur kødkvæg.
MoremeatZ forhandler oksekød. Vores oksekød kommer fra den lokale " Duegaardens– Natur kødkvæg", som er opdrættet af Thomas Due i Rødby.
Alt oksekødet (Hereford og Angus samt krydsninger på disse racer) er danske. Kødet er blevet krog modnet i 14 dage, som giver en helt unik smag og meget møre stykker kød. Duegaarden er beliggende på Lollands sydligste kyst. Herfra
drives landbrug med en besætning på ca. 500 kødkvæg. Duegaardens filosofi og tanker omkring naturkød er, at man kan smage på kødet, hvordan dyrene har haft det under opvæksten, og det er også tanken bag deres kvalitetsvaremærke.
Med udgangspunkt i ”så tæt på naturen som muligt” arbejder
Duegaarden målrettet med, at producere naturkød af høj kvalitet.
Nykøbing Falster Slagtehus.
MoremeatZ har et samarbejde med den dedikeret slagtermester og ejer af slagtehus i Nykøbing Falster. Hos Nykøbing slagtehus betyder deres "4"
passionerede medarbejder god hygiejne, kvalitet og nænsom slagtning alt.
Godt kød kræver dedikerede landmænd, gode råvarer og slagtere. Ulf Kræmer giver dyrene gode vilkår og gør gerne en ekstra indsats for den gode smag.
Tæt på Bo Zangerberg.
Med en drøm om at sælge lokale råvarer og en baggrund som slagter
siden 1993, har jeg opstartet MoremeatZ i 2014. Idéerne bag Moremeatz var at
handle med lokale danske råvarer og dygtige lokale landmænd og slagtere. Efter en længere periode har jeg udvalgt dygtige samarbejdspartnere, som idag er
med til at definere den høje kvalitet for det MoremeatZ står for.
Bo Zangerbergs succeser.
2013: Solgt og opskåret verdens dyreste oksekød Wagyu
2010: Nr. 2 i årets slagter
2009: Danmarks fleste solgte smørrebrød på en fredag 5382 stk.
2008: Størst salg af kød til en Coop åbning.
2008: Danmarks mester i fleste solgte svinekam på 7dage 30ton.
Grønsundsvej 161 Nykøbing
- Åbningstider
- Parkering
- Virksomheden har en parkeringsplads.
- Telefonnummer
- +4560135516
- linki
- Sociale regnskaber
- Nøgleord
- slagter
Moremeatz Reviews & Ratings
How do you rate this company?
Er du ejer af denne virksomhed? Hvis det er tilfældet, må du ikke miste muligheden for at opdatere din virksomheds profil, tilføje produkter, tilbud og højere position i søgemaskinerne.