SteakeRiet Company Information
Generelle oplysninger
Restaurant SteakeRiet
Vi er en hyggelig restaurant i Vejle, der betegnes som et klassisk bøfhus med fokus på den gode kvalitet i kødet og råvarerne.
Vi har i 2017 skiftet navn fra Spisegalleriet til SteakeRiet, da vi har udviklet os rigtig meget siden, vi startede for 9 år siden. Vi er blevet en af de bedre a la carte restauranter i Vejle og Trekantsområdet, hvor du tager hen, når du skal ud og spise lidt ekstra godt med din bedre halvdel, dine gode venner, kollegerne eller inden forestillingen i Vejle Musikteater. Vi mener, at kvalitet ikke en tilfældighed. Vi er kompromisløse og stræber efter den bedste kvalitet i kødet og råvarerne, der udvælges fra de bedste leverandører i hele verden.
Vores oksekød kommer hovedsagligt fra New Zealand og Australien, hvor kvæget har gået frit på græs hele livet. Vi bruger kun det bedste, derfor er der kun få kvæg, der kan leve op til det kvalitetsniveau, vi ønsker. Det er en blanding af Angus og Hereford okser, som ikke har været udsat for hormoner eller antibiotika.
Vores Lam kommer fra Danmark nærmere bestemt Lolland. Lam der har gået frit på Lollands frodige marker, opdrættet af David Wootton, der oprindeligt kommer fra England. David er en af de eneste uddannede certificerede fårehyrder i Danmark. Lammene vokser op på modermælk og græsning. Det sikrer en langsom vækst og dermed det mest smagfulde kød.
Vi har forskellige udskæringer af oksekød i størrelser, der passer til netop din appetit fx. oksemørbrad, ribeye, oksefilet, kalvemørbrad, lam…. Vi serverer maden på varm støbejernstallerken, så du kan læne dig tilbage og nyde den i ro og mag.
Til en god bøf hører godt tilbehør, derfor laver vi stort set alt fra bunden af. Vores salatbar indeholder frisk snittede salater med fokus på sæsonens bedste råvarer og spændende specialiteter såsom nødder, kerner, oliven og olier.
Vores lokaler på Dæmningen, har vi indrettet med fokus på hygge, så du som gæst har lyst til at læne dig tilbage og blive siddende lidt længere. Vores egen personlighed og kompromisløse stil skinner meget tydeligt igennem i hele restauranten. Indretningen er meget personlig og unik for vores sted med flotte selvdesignede vinreoler og rustikke træreoler med gamle ting, som vi selv har lagt en masse energi i for at finde rundt omkring. Kunsten og fotografierne på væggene er valgt ud fra den gode historie, der er medgivende til en hjemlig og hyggelig stemning i restauranten.
Vi forsøger konstant at forbedre vores gode kvalitet i hele oplevelsen, og vi har taget et aktivt valg om at stille krav til os selv og vores personale om at gøre os umage hver eneste dag. Vi gider godt at røre bearnaisen selv, lave isen selv med rigtig fløde, kvalitetsteste vores råvarer, søge viden om vinene, så vi kan fortælle lidt om det, vi serverer… Det er ikke højtragende gourmetmad, men det er god mad, der er lavet fra bunden og med masser af kærlighed, som du kommer tilbage efter igen og igen. Vi er selv livsnydere med stort L, og vi elsker selv god mad, vin og hygge, derfor giver det god mening for os at tilbyde vores gæster de samme vilkår, som vi selv sætter pris på og lever efter…
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Restaurant SteakeRiet i Vejle.
Dæmningen 31 Vejle
- Åbningstider
-
Mandag:17:00 - 21:30Tirsdag:17:00 - 21:30Onsdag:17:00 - 21:30Torsdag:17:00 - 21:30Fredag:17:00 - 22:00Lørdag:17:00 - 22:00Søndag:17:00 - 21:30
- Telefonnummer
- +4576100800
- linki
- Sociale regnskaber
- Nøgleord
- diner, restaurant, steakhouse
SteakeRiet Reviews & Ratings
How do you rate this company?
Er du ejer af denne virksomhed? Hvis det er tilfældet, må du ikke miste muligheden for at opdatere din virksomheds profil, tilføje produkter, tilbud og højere position i søgemaskinerne.